Home Teknologia Murskaa seuraava tee-se-itse-projekti puistosta näillä iOS-sovelluksilla

Murskaa seuraava tee-se-itse-projekti puistosta näillä iOS-sovelluksilla

by Kellen Bronson

Okei, omasta henkilökohtaisesta kokemuksestasi riippuen kodin parannus voi olla oma pieni pala taivaasta tai helvetistä. Jotkut meistä mieluummin kävelevät leikatun lasin yli kuin kohtaavat viikonlopun maalaamalla ja koristella, kun taas toiset pakkaavat mielellään 9-5 siveltimeen ja viikkopalkkaan. Mutta yksi asia on varma, kukaan meistä ei voi välttää näitä tehtäviä, ja ehkä paras tapa lähestyä niitä on kohdata ne päätä vasten kuin oikea mies tai nainen! Olemme tehneet ratsian mahtavaan iOS-sovelluskauppaan ja olemme palanneet 2 erittäin sulavaa esimerkkiä siitä, kuinka nämä työt tulisi tehdä. Joten jos aiot tehdä pientä tee-se-itse-työtä lähitulevaisuudessa, istu ja lue loput tästä artikkelista, olet iloinen, että teit sen!
Handy Man DIY – 1,99 dollaria Wowzer Softwarelta
Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 3.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Kuvittele vain, että paikan päällä on todellinen ammattitaitoinen projektipäällikkö joka kerta, kun kurkottit tuon siveltimen? Koska juuri sen tämä paha poika tuo tee-se-itse-pöytään. Handy Man DIY on täynnä todella upeita ominaisuuksia, jotka tekevät seuraavasta kodinparannusmatkastasi ikimuistoisen kaikista oikeista syistä! Jos ajattelit laskea kohdehuoneesi pinta-alaa useista syistä, tämä selvittää sen sinulle minuutissa tai kahdessa. Voit käyttää laivan kustannuslaskentatyökaluja laskeaksesi tarkalleen, kuinka paljon kyseinen lattiamateriaali tai maali maksaa sinulle. YouTube-video-opetusohjelmat ovat toinen siunaus valepuvussa, ja jos et saa tätä toimintoa täynnä olevaa pientä helmiä toimimaan eduksesi, sinun on luultavasti parempi kaivaa syvälle ja kutsua sen sijaan alihankkijat!
Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 4 .0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Tämä kaveri oli hieman tosi-tv-sankari Isossa-Britanniassa, kun hän voitti Big Brotherin kaikkien aikojen ensimmäisen esityksen, ja tämä kokoelma tee-se-itse-maukkaita videovinkkejä ei myöskään ole häpeämisen arvoista. Craig on ammatiltaan ammattimainen rakentaja, ja jotkut hänen opetusohjelmistaan ​​ovat todella huippuluokkaa! Hän kattaa lähes kaikki kodin kunnostamisen osa-alueet laminoiduista lattioista seinän laatoittamiseen. Hän voisi luultavasti venyttää asentamaan joitakin turvaikkunaluukkuja Brisbane-tyyliin, jos todella työnnät häntä. Rakastamme tapaa, jolla Craig saa kaiken näyttämään niin helpolta, ja toivottavasti hänen Big Brother -menestyksensä tarkoittaa, että tämä osa hänen elämästään on päättynyt hyvin ja todella. Mutta jos hän joskus kyllästyy noihin surkeisiin TV-ohjelmiin, Craig voisi varmasti palata rakentajaksi, eikä siinä ole mitään häpeää!

Related News