Home Esittelyssä Parhaat aloittelija-se-itse-projektit kotiisi

Parhaat aloittelija-se-itse-projektit kotiisi

by Kellen Bronson

Mikä olisikaan sen parempaa kuin täydellinen koti, jossa rakastat viettää aikaa ja jossa voit tehdä kaikki haluamasi asiat ilman ongelmia? Sinulla on koti, joka täyttää kaikki kriteerit, jotka sinulla oli mukana luomisessa!
Valitettavasti meillä kaikilla ei ole tarvittavia resursseja, ymmärrystä tai aikaa oman kodin suunnitteluun, mikä tarkoittaa, että suurin osa meistä ei koskaan pääse nauttimaan tyytyväisyyden ja ylpeyden tunteesta, joka syntyy luomalla omia kiinteistöjä tyhjästä. .
Se ei kuitenkaan tarkoita, ettemmekö voisi työskennellä myös omissa kiinteistöissämme sen jälkeen, kun olemme muuttaneet niihin ottamalla muutaman tee-se-itse-projektin. Lue eteenpäin, niin tarkastelemme joitain hienoja asioita, joita voit rakentaa kotisi ympärille ja jotka on suhteellisen helppo toteuttaa ja jotka tarjoavat samalla loistavan oppimiskäyrän ja loistavan keskustelun aloittajan.
Suihkulähde
Suihkulähteen luominen antaa sinulle jotain rentouttavaa ja rauhoittavaa katsoa, ​​meneekö se sisätiloihin ruokapöydälläsi vai ulkona. Tämä on vaikuttava esine itse tekemiseen, joka saa epäilemättä kiitosta vierailtasi, mutta se on myös yllättävän helppo tehdä.
Suihkulähteen luomiseen tarvitset vain valikoiman kiviä tai kulhoja, jotka olet pukeutunut hyvin, vettä ja vesipumppua. Veden pitäisi mennä jonkinlaiseen astiaan suunnittelusi pohjassa, ja sieltä pumpun tulee pumpata se läpi ja takaisin yläosaan, missä se valuu alas kootuille kiville jne., jotka olet asettanut. YouTubesta löytyy paljon ohjeita, jos tarvitset apua, joten kokeile sitä!
Pagodi/huvimaja
Puusta tekeminen tekee todella vaikutuksen vieraisiisi ja opettaa sinulle arvokkaita taitoja, mutta valitettavasti tämä ei ole aloittelijalle hirveän helppoa. Et halua luoda omia huonekaluja kotiin puusta, koska olet todennäköisesti huolissasi siitä, että se saattaa rikkoutua tai aiheuttaa sinulle sirpaleita. Siksi parempi tapa testata taitojasi varhaisessa vaiheessa on luoda puutarhaan jotain – kuten pagodi tai huvimaja, jonka alle voit istua. Tämä on hauska projekti, joka on hieno näyttää hieman “karkealta reunoista” ja jonka voit pukea jälkeenpäin kauniisti viiniköynnösten ja hiipivien kasvien kanssa.
Puutarhakoristeet ja -huonekalut ovat myös vaihtoehto – varsinkin jos olet valmis kokeilemaan taitojasi veistämällä. Mikset veisi tuolia puunrungosta? Tai tehdä puunrungosta jonkinlainen viehättävä koriste?
Kuntosali laitteet
Kuntosalilaitteet ovat myös jotain, jonka voit tehdä itsestäsi melko yksinkertaisena ja ilman ulkonäköä. Jos löydät yrityksen auttamaan hitsauksessa, mikään ei estä sinua muuttamasta muutamaa vanhaa metallipalaa kyykkytelineeksi tai ylösvetotankoksi, jonka avulla voit saada kuntoa mukavasti omasta kodistasi. Ja voit tehdä siitä myös tarkan oikean koon ja painon!
Puuhun rakennettu maja
Palatakseni puutarhaan, puumajan luominen on toinen erittäin hauska ja palkitseva tee-se-itse-työ, jota voit kokeilla. Tämä on ihanteellinen, jos sinulla on lapsia, jotka epäilemättä saavat valtavan kipinän omasta luolasta puutarhassa, ja se on itse asiassa melko helppoa myös, jos voit ottaa puisen paletin ja naulaa sen sitten puuhun jollain tuella. Varmista vain, että testaat sen perusteellisesti ennen kuin jatkat, siltä varalta, että lapsesi putoaa lattialautojen läpi!
Leikkikenttiä on hauska tehdä myös lapsille!
On olemassa monia muita kodin parannusprojekteja, joissa voit kokeilla käsiäsi, jos olet käytännöllinen ja seikkailunhaluinen. Aloita näillä helpommilla vaihtoehdoilla saadaksesi tottumuksen puusta ja metallista tekemiseen, ja sieltä taivas on rajana…