Home Liiketoiminta Tärkeimmät asiat, joita ei kannata lykätä mihinkään yritykseen

Tärkeimmät asiat, joita ei kannata lykätä mihinkään yritykseen

by Kellen Bronson

Riippumatta yrityksesi luonteesta, samat säännöt ja periaatteet pätevät, kun on kyse ajan ja rahan sijoittamisesta varmistaaksesi pitkän aikavälin omaisuutesi. Pohjimmiltaan on tärkeää varmistaa, että käytät aikaa ja rahaa asioiden tekemiseen etukäteen, jotta et joudu tekemään myöhemmin kalliimpia ja aikaa vieviä asioita. Samoin sijoittamalla rahaa sijoituksiin sinun pitäisi pystyä kasvattamaan rahan arvoa ja siten ansaita enemmän tulevaisuudessa.
Ongelma syntyy, kun yritykset alkavat etsiä nopeampia korjauksia ja yrittää leikata kulmia. Lyhytnäköinen ajattelu saa yritykset päättämään lopettaa tärkeiden asioiden tekemisen siinä toivossa, että ne voivat säästää rahaa kärsimättä pitkän aikavälin seurauksista. Välittömästi niiden yleiskustannukset pienenevät ja voittomarginaalit kasvavat, mutta ajan myötä leikatut kulmat alkavat kasvaa ja halkeamia alkaa näkyä. Lopulta ongelmat muuttuvat ylitsepääsemättömiksi ja yritykset menettävät rahaa katastrofaalisilla tavoilla.
Joitakin asioita voidaan leikata tai tehostaa ilman vakavia seurauksia, mutta toisista ei saa koskaan tinkiä. Lue eteenpäin nähdäksesi, mitä nämä asiat ovat ja mitä voit tehdä niille.
Henkilökunta
Kaikissa yrityksissä henkilöstöä tulee arvostaa ykkösomaisuutena. Yrityksesi tuotoksen laatu, toimiston henki, pöytään tuodut ideat… kaikki nämä asiat ovat henkilöstösi päätettävissä.
Miten panostat työvoimaasi? Tarjoamalla kannustimia, tarjoamalla bonuksia ja käyttämällä rahaa HR:ään. Heti kun alat yrittää säästää rahaa tai lisätä tuotantoa vähentämällä bonuksia tai ottamalla pois tiettyjä etuoikeuksia, huomaat henkilöstösi alkavan vastustaa sinua, heikentää työn laatua ja jopa jättää yrityksesi kokonaan – ja tuotosi toki pohtii asiaa.
Terveys ja turvallisuus
Vielä tärkeämpää on, ettei koskaan tee kompromisseja terveydestä ja turvallisuudesta. Tämä on tärkeää moraalisesta näkökulmasta, sillä sinun vastuullasi on tietysti varmistaa, että henkilöstösi ja asiakkaasi voivat olla turvassa ja hyvin. Samalla se on kuitenkin tärkeää myös liiketoiminnan näkökulmasta, sillä onnettomuus ei voi vain maksaa sinulle rahaa lyhyellä aikavälillä, vaan myös vahingoittaa mainettasi ja menettää tulevaisuuden liiketoimintasi. Jos asiat menevät todella huonosti, voit jopa nähdä yrityksesi sulkeutuvan.
Panostaaksesi terveyteen ja turvallisuuteen, varmista, että pidät tilat puhtaina ja siisteinä, käyt säännöllisesti terveys- ja turvallisuustarkastuksissa ja panostat henkilöstösi koulutuskursseihin. Laitteiden huoltaminen ilmastoinnin valvonnalla voi myös olla hyödyllinen strategia onnettomuuden välttämiseksi.
Voiman kertoimet
Voimakerroin on mitä tahansa yrityksesi toimintaa, jota käytät tuotannon lisäämiseen. Perusesimerkki voimankertojasta on vasara – tämä on yksinkertaisesti työkalu, jonka avulla voit tehdä jokaisesta iskusta tehokkaamman, jotta voit lyödä naulat kotiin nopeammin.
Muita liiketoiminnan voimankertoimia voivat kuitenkin olla esimerkiksi trukit, kuten raskaat koneet tai jopa tietokoneet ja ohjelmistot. Niiden avulla voit suorittaa tehtävät nopeammin ja pienemmällä rahalla. Mutta muista, että aina kun käytät voimakerrointa, kerrot myös mahdolliset virheet, saatat aiheuttaa liioittelua. Näistä syistä voi itse asiassa olla parempi olla ilman voimankerrointa kuin huono, joka ei toimi!
Nämä ovat vain muutamia asioita, joista sinun ei koskaan pitäisi yrittää säästää rahaa yrityksenä. Muita esimerkkejä ovat tuotteesi laatu, asiakastukesi ja pakkaus. Pidä silmällä tulevaisuutta, etkä mene pitkälle pieleen.

Related News