Home autoteollisuus 5 parasta iPhone-sovellusta käytettyjen autojen ostamiseen

5 parasta iPhone-sovellusta käytettyjen autojen ostamiseen

by Kellen Bronson

Jos ajattelet, että haluat ajaa toisen tyyppisellä autolla, eikä uuden ostaminen tule kysymykseen, niin sinulla on yksi loistava vaihtoehto: käytetyn auton ostaminen! No, jos tiedät muutaman vinkin ja tempun ja käytät jonkin aikaa markkinoiden tutkimiseen, olet onnekas löytääksesi käytetyn auton, joka on hyvässä kunnossa ja joka ei myöskään maksa paljoa rahaa. Lisäksi, jos neuvottelutaitosi ovat loistavat, voit tehdä erittäin kätevän kaupan!
Lisäksi iPhone voi auttaa sinua suuresti tässä hankkeessa. On olemassa lukuisia iPhone-sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua löytämään oikean käytetyn auton ostettavaksi tulevaisuudessa. Tässä on joitain parhaista iPhone-sovelluksista, jotka ansaitsevat huomiosi:
1. Vinny. Tämä sovellus on luultavasti yksi parhaista, ja se voi auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen, vaikka sinulla ei olisi paljon kokemusta käytettyjen autojen ostamisesta. Pohjimmiltaan se voi tarjota sinulle koko ajoneuvon tekniset tiedot, näyttää käytetyn auton tukkuhinnan ja se voi myös parantaa neuvottelutekniikoitasi. Pienellä hinnalla Vinny tarjoaa sinulle myös historiaraportteja käytetystä ajoneuvosta, jota olet aikeissa ostaa. Toisin sanoen tämä pieni iPhone-sovellus antaa sinulle kaikki työkalut, joita tarvitset kätevän kaupan suorittamiseen!
2. Cars.com. Samalla tavalla tämä iPhone-sovellus on erittäin hyödyllinen parhaan käytetyn auton löytämisessä. Cars.com antaa sinun etsiä paikallisesti sinulle sopivimman käytetyn auton tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Sen avulla voit myös vertailla luetteloa mahdollisista ajoneuvoista, jotka ovat herättäneet huomiosi. Kun olet valinnut tietyn ajoneuvon, voit käyttää myös upeaa sisäänrakennettua lainalaskuria.
Tämän työkalun avulla voit laskea, kuinka paljon rahaa aiot käyttää kuukausittain tulevaan käytettyyn ajoneuvoosi riippuen auton hinnasta, käsirahasta ja niin edelleen. Periaatteessa Cars.com ei vain löydä parasta käytettyä autoa, vaan se näyttää myös nopeasti ja kätevästi, kuinka paljon rahaa aiot käyttää siihen!
3. AutoTrader. Toinen erinomainen iPhone-sovellus, AutoTrader antaa sinulle paljon enemmän vapautta etsiessäsi suosikkiajoneuvoasi. Voit esimerkiksi etsiä käytettyjä autoja niiden moottorityypin, ulko- ja sisävärin, vaihteistotavan, käyttövuosien, ajokilometrien, kunnon ja niin edelleen mukaan. Lisäksi se sisältää myös yksityisten myyjien haut, ja tämä voi olla erittäin hyödyllistä, jos et halua mennä jälleenmyyjään ostamaan käytettyä autoa.
Tämä sovellus näyttää myös paljon korkearesoluutioisia kuvia erilaisista käytetyistä autoista, joista saatat pitää. Saat nopeasti lisätietoja ajoneuvoista koskettamalla iPhonesi näyttöä muutaman kerran. Muuten, käyttöliittymä on myös erittäin intuitiivinen ja helppokäyttöinen.
4. Edmunds. Monet pitävät tätä iPhone-sovellusta yhtenä parhaista neuvottelutyökaluista ostaa sekä upouusia että käytettyjä autoja App Storesta nykyään. Sen lisäksi, että voit löytää haluamasi ajoneuvon nopeasti ja helposti, se näyttää myös tietoja vähittäishinnoista ja myyntiarvoista yksityisiltä tahoilta. Joissakin tapauksissa Edmunds voi tarjota sinulle myös arvioidun vaihtoarvon. Periaatteessa, kun sinulla on niin paljon hyödyllistä tietoa, voit neuvotella eduksesi paremmin ja saada käytetyn ajoneuvon, joka täyttää kaikki vaatimukset ja tekniset tiedot.
5. Kelly Blue Book. Jos olet valmis ottamaan selvää nykyisen autosi arvosta, Kelly Blue Book on paras työkalu tähän työhön. Syöttämällä autosi tiedot ja tekniset tiedot Kelly Blue Book voi laskea vaihtohinnat ja se voi myös kertoa kuinka paljon rahaa voit ansaita yksityisestä myynnistä. Sen avulla voit myös etsiä käytettyjä autoja lukuisista automerkeistä eri puolilta maailmaa, ja jos sinulla on kärsivällisyyttä ja teet läksysi oikein, voit säästää myös paljon rahaa!